Specifiek Vrouwen

Specifiek Vrouwen

Het leven van een vrouw is geen lachertje! Niet alleen omdat vrouwen gemiddeld 3u26 aan huishoudelijke taken besteden bovenop hun beroeps- en gezinsactiviteiten.

Hun fysiek en psychologisch comfort wordt van de puberteit tot de menopauze deels bepaald door een legertje hormonen, gestuurd door de hersenen. Bij 3 tot 4 op de 10 vrouwen kan deze cyclus ontregeld geraken en aanleiding geven tot stemmingswisselingen, pijn in de borsten, opgeblazen gevoel… alle tekenen van een verstoord hormonaal evenwicht. Als het hormonenpeil rond de menopauze begint af te nemen en vervolgens tijdens de menopauze in vrije val gaat, krijgen de meeste vrouwen last van nachtelijk zweten, vermoeidheid, gemoedsstoornissen, droge huid… Onvermijdelijk? Niet echt! Elke vrouw bezit een eigen erfgoed en zal deze schommelingen en nadelen in meer of mindere mate ondervinden.

Plantenextracten en olie getrokken uit zaden zijn bijzondere bondgenoten van de vrouw. De plantenwereld draagt immers bij tot het comfort tijdens de cyclus (teunisbloem, yam…), vervolgens ook als de cyclus uitblijft (salie, hop) en daarnaast ook tot het blaascomfort (heide, guldenroede…). Wijndrafextracten doen de vetkussentjes wegsmelten. Olie, het natuurlijke geheim van de schoonheid van de vrouw, heeft een grote affiniteit met de huid en zorgt ervoor dat de huid fris blijft. Zonder de mineralen en de vitaminen te vergeten: zink ondersteunt de vruchtbaarheid, de huid, de nagels en het haar, calcium beschermt het botkapitaal het hele leven lang…

ERGYPHILUS Fem

ERGYPHILUS Fem

Voedingssupplement op basis van 5 levensvatbare stammen van lactobacillen en bifidobacteriën, in een dosis van 6 miljard per capsule.