OLiGOMAX Mangaan-Koper

Voedingssupplement op basis van natriumarm zeewaterconcentraat en gepatenteerd lithothamniumextract, bronnen van mineralen en oligo-elementen. 

Verbeterde formule voor een betere tolerantie.

    Geschikt voor :
  • immuunsysteem

Flacon van 150 ml

Zonder alcohol, zonder suiker, zonder zoestof, zonder kunstmatige aroma.

Beschrijving

OLiGOMAX Mangaan - Koper is een synergie van mineralen en oligo-elementen van natuurlijke oorsprong: combinatie van geconcentreerd zeewater en lithothamnium, een roodwier, bron van oligo-elementen. Daaraan zijn oligo-elementen toegevoegd, geselecteerd voor hun gunstige eigenschappen, onder meer mangaan en koper.

Koper ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

OLiGOMAX Mangaan - Koper kan worden aanbevolen tijdens de winterperiode of in risicoperiodes om de natuurlijke weerstand te ondersteunen.

Ingrediënten

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd natriumarm zeewater, gestandaardiseerd extract van lithothamnium-Phymatolithon calcareum Pall., koper-, zink- en ijzergluconaat, mangaansulfaat, chroomchloride, natriumseleniet en -molybdaat), bewaarmiddel: kaliumsorbaat.

VoedingswaardeVoor 5 ml
Mangaan 2 mg (100% VWR*)
Koper 1 mg (100% VWR*)
* Voedingswaardereferenties

Aanbevolen gebruik

5 ml per dag in 1 glas water (150 ml) aanlengen.

Vervangt niet een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Buiten bereik van kinderen, aan T° < 25° C.

Bookmark and Share