ERGY Flor IMMUNE

Complex van etherische oliën.

    In geval van :
  • risicoperiodes (winter)
  • om de omgevende lucht te zuiveren

Flacon van 10 ml

Verdampen of inhalatie

Beschrijving

De etherische oliën in ERGY Flor IMMUNE helpen bij de verdediging van het lichaam vóór en tijdens de winterperiode en zuiveren de omgevende lucht.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

Deze unieke aromatische synergie combineert 5 vluchtige oliën, gekozen omwille van hun snelle werking op het ademhalingscomfort. Dit product zuivert de omgevende lucht, maakt de luchtwegen schoon, activeert de natuurlijke afweer van het lichaam, revitaliseert.

Aangename frisse geur, absoluut niet agressief voor de slijmvliezen van de luchtwegen.

Ons streven naar kwaliteit

De planten in de samenstelling van ERGY Flor IMMUNE komen uit de biologische landbouw.

Ingrediënten

Etherische oliën uit het blad van saro (Cinnamosma fragrans leaf oil), niaouli (Melaleuca viridifloraleaf oil), theeboom (Melaleuca alternifolia leaf oil), eucalyptus (Eucalyptus radiataleaf oil), pepermunt (Mentha piperataleaf oil).

Aanbevolen gebruik

Werkt in via de lucht. Plaats 1 of 2 druppels ERGY Flor IMMUNE in een verdamper of in een pan met sudderend water. U kunt ook enkele druppels ERGY Flor IMMUNE op een zakdoek of op een hoofdkussen leggen.

Bewaring : Beschut tegen licht en hitte bewaren.

Bookmark and Share

Om elk risico op irritatie uit te sluiten: niet verwarmen, inslikken, intraveneus of intramusculair inspuiten, niet zuiver op de huid gebruiken. Na gebruik de handen grondig wassen, contact met de ogen, de slijmvliezen en de gehoorgang vermijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij kinderen, zwangere of borstgevende vrouwen, ouderen of bij mensen met chronische aandoeningen of stuipen.