GREEN’FLOR

Voedingssupplement op basis van chlorella, spiruline, paardenbloem.

    Geschikt voor :
  • behoefte aan ontgifting (zware metalen, vervuiling, enz.)
  • darmcomfort

Potje met 90 capsules

Beschrijving

GREEN’FLOR is een voedingssupplement dat het groenwier chlorella bevat, dat bijdraagt tot de eliminatie van toxines, in het bijzonder zware metalen, via de lever en de nieren, de «ontgiftingsorganen». Deze werking wordt aangevuld door paardenbloem, die de werking van lever en nieren bevordert, en door blaaswier, dat traditioneel gebruikt wordt voor het darmcomfort.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

GREEN’FLOR kan worden aanbevolen bij behoefte aan ontgifting - zware metalen, vervuiling - (chlorella, paardenbloem) of voor het darmcomfort (blaaswier).

Ingrediënten

Poeder van chlorella (Chlorella pyrenoidosa H. Chick), spiruline (Spirulina platensis (Gomond) Geitler), wilde knoflook (Allium ursinum L.), blaaswier (Fucus vesiculosus L.) (vis,week- en schaaldieren) en paardenbloem (Taraxacum officinale (L.) Weber ex F.H. Wigg), inuline uit cichorei (Cichorium intybus L.), antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat en plantaardig magnesiumstearaat; draagstof: cellulose ; appelpectine, extract van acerola (Malpighia glabra L.).

SamenstellingPer 6 capsules

Inuline uit cichorei

900 mg

Poeder van chlorella

720 mg

Poeder van spiruline

480 mg

Appelpectine

360 mg

Extract van acerola

300 mg

Poeder van wilde knoflook

300 mg

Poeder van blaaswier

180 mg

Poeder van paardenbloem

150 mg

* Referentie-Innames.

Aanbevolen gebruik

3 tot 6 tabletten per dag bij de maaltijd

Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Bewaring : Buiten het bereik van kinderen, op een temperatuur < 25° C en beschut tegen vocht bewaren.

Bookmark and Share

Het advies van een gezondheidsprofessional is aanbevolen bij gelijktijdig gebruik van bloedverdunners (wilde knoflook, blaaswier) en bij zwangere en borstgevende vrouwen.