ERGYTONYL

Voedingssupplement op basis van Russische ginseng of eleutherococcus, ginseng, maté en oligo-elementen.

    In geval van :
  • fysieke en geestelijke vermoeidheid
  • stimulans
  • examenperiode, zware arbeid

Flacon van 250 ml

Beschrijving

ERGYTONYL is samengesteld uit een trio van versterkende planten. Eleutherococcus draagt bij tot een adaptogene activiteit en helpt de geestelijke en fysieke prestaties optimaliseren bij voorbijgaande vermoeidheid. Ginseng ondersteunt de waakzaamheid en het geheugen, helpt bij het behoud van goede cognitieve prestaties en bevordert de vitaliteit. Maté heeft stimulerende eigenschappen die deelnemen aan de weerstand van het lichaam tegen fysieke en geestelijke vermoeidheid.

Oligo-elementen vullen de formule aan, onder meer zink, dat de cognitieve functie ondersteunt, en magnesium, dat vermoeidheid helpt verminderen.

Zonder alcohol, zonder zoetstof, zonder kunstmatig aroma.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

ERGYTONYL kan worden aanbevolen in geval van fysieke en/of geestelijke vermoeidheid, stress, overwerkt zijn, intens werk, examenperiode…

Ingrediënten

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd natriumarm zeewater, gestandaardiseerd extract van lithotamnium - Phymatolithon calcareum Pall., zink- en chroomchloride, zink-, ijzer- en kopergluconaat, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), stabilisator: plantaardige glycerine; fructose, extracten van eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus Rupr. et Maxim), ginseng (Panax ginseng C.A.Mey) en maté (Ilex paraguariensis A.St-Hil.), magnesium lactaat, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumsorbaat.

                                   

VoedingswaardeVoor 20 ml
Ginseng 1430 mg*
Eleutherococcus 1104 mg*
Maté 552 mg*
Magnesium 56 mg (15% WVR*)
Zink 3 mg (30% WVR*)
*als equivalent droge plant
** Voedingswaardereferenties.

Aanbevolen gebruik

10 tot 20 ml per dag verdunnen in 1 glas water (150 ml), bij voorkeur buiten de maaltijden.

Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Buiten bereik van kinderen, aan T° < 25° C en droog bewaren. Snel verbruiken na opening.

Video

Bookmark and Share

NUTERGIA raadt u het advies van een gezondheidsspecialist voor kinderen, tijdens zwangerschap en bij borstvoeding. Cafeïnegehalte lager dan 0,7 mg voor 20 ml. Het gebruik van ginseng wordt niet aanbevolen voor mensen met een anti-diabetische behandeling.