ERGYDIGEST

Voedingssupplement op basis van artisjok, rammenas, rozemarijn, kliskruid en oligo-elementen.

    Aangepast voor :
  • de vertering bevorderen
  • behoud van een gezonde huid

Flacon van 250 ml

Beschrijving

ERGYDIGEST is samengesteld uit artisjok, rozemarijn en kliskruid, die de spijsvertering helpen bevorderen. Oligo-elementen, onder meer zink, dat deelneemt aan het metabolisme van de suikers, vetten en eiwitten, vullen de formule aan. Zink en kliskruid dragen bij tot het behoud van een gezonde huid.

Zonder alcohol, zonder suiker, zonder zoetstof noch kunstmatige smaakstof.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

ERGYDIGEST kan worden aanbevolen om de spijsvertering te bevorderen en voor het behoud van een gezonde huid.

Ingrediënten

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd natriumarm zeewater, gestandaardiseerd extract van lithothamnium - Phymatolithon calcareum Pall., zink- en chroomchloride, zink-, ijzeren
kopergluconaten, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), stabilisator: plantaardige glycerine; extracten van artisjok (Cynara scolymus L.), zwarte
rammenas (Raphanus raphanistrum subsp. sativus (L.) Domin), rozemarijn (Rosmarinus officinalis L.) en kliskruid (Arctium lappa L.), bewaarmiddel: kaliumsorbaat.

                                   

SamenstellingVoor 20 ml
Artisjok 1440 mg*
Rammenas 900 mg*
Rozemarijn 640 mg*
Kliskruid 320 mg*
Zink 1,5 mg (15% WVR**)
Molybdeen 10 μg (20% WVR**)
* als equivalent droge plant
** Voedingswaardereferenties

Aanbevolen gebruik

10 tot 20 ml per dag in een ½ glas water (75 ml) aanlengen, bij voorkeur buiten de maaltijden.

Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden en bij een temperatuur lager dan 25°C bewaren. Snel verbruiken na opening.

Bookmark and Share

NUTERGIA beveelt u het advies van een gezondheidsprofessional aan voor kinderen, in geval van zwangerschap en borstvoeding, alsook voor mensen met een schildklieraandoening of in behandeling van de schildklier.