ENTÉZYM Blokjes

Vruchtenpasta op basis van haver, rabarber, pruimedant, kamille en anijs.

    In geval van :
  • luie darmtransit
  • gasontwikkeling, opgezette buik…
  • ter aanvulling van een vezelarm dieet

Doosje met 12 blokjes.

Rijk aan vezels: 2 blokjes = 9,1 g vezels.

Beschrijving

ENTÉZYM Blokjes is een vezelrijk product dat havervezels aanbrengt, die het volume van de stoelgang helpen vergroten, en ook rabarber, die net als pruimedant een goede darmtransit bevordert. In associatie met anijsextract en kamille-extract, die de spijsvertering helpen ondersteunen.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

ENTÉZYM Blokjes kan worden aanbevolen ter aanvulling van een vezelarm dieet, bij luie darmtransit, bij gasontwikkeling en opgezette buik…

Aarzel niet om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen.

Ingrediënten

Havervezels 26% (Avena sativa) [gluten], rabarberpasta 22% (Rheum rhabarbarum) - (rietsuiker, rabarber 42%, geleermiddel: vruchtenpectine), pruimedantenpasta 22% (Prunus domestica), fructo-oligosachariden (FOS), extract van zeekamille 2,5% (Matricaria maritima), magnesiumcarbonaat, zonnebloemolie, johannesbroodpeptiden (Ceratonia siliqua), groene anijsextract 1% (Pimpinella anisum), natuurlijk pruimedantenaroma.

                                   

SamenstellingPer 2 blokjes
Vezels 9 g
Magnesium 100 mg (27% VWR*)
Johannesbrood 300 mg
Anijsextract  200 mg
Extract van zeekamille 500 mg
* Voedingswaardereferenties

Aanbevolen gebruik

1 tot 2 blokjes per dag buiten de maaltijden, met een groot glas water.

Te gebruiken in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Droog en bij een temperatuur lager dan 25°C bewaren.

Bookmark and Share

Wij bevelen u aan het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen voor kinderen en in geval van zwangerschap en borstvoeding.