ERGYCEBE, concentraat van vitaliteit

Bij zware vermoeidheid…

U holt heen en weer van 's morgens vroeg tot 's avonds laat tussen het werk, de kinderen, het huishouden en de activiteiten van het hele gezin, en net zoals 1 op 2* personen hebt u last van hardnekkige vermoeidheid… soms zelfs vanaf 's ochtends!

Wanneer goed slapen niet meer volstaat om uw vitaliteit te hervinden, zit de vermoeidheid dieper… Niet-verkwikkende slaap, gebrek aan energie, haarverlies en drang naar suiker zijn allemaal symptomen die kunnen wijzen op een tekort aan vitaminen. Dit vitaminetekort kan gevolgen hebben voor de werking van uw cellen. Ze zijn uitgeput en kunnen een gebrek vertonen aan belangrijke voedingsstoffen voor hun werking en de productie van energie.

*Enquête réalisée par Ipsos pour Le Quotidien du Médecin (2000)
https://www.ipsos.com/fr-fr/les-francais-et-la-fatigue


ERGYCEBE, concentraat van vitaliteit

ERGYCEBE is een complex van vitaminen, oligo-elementen en antioxidanten.

1 capsule dekt 100% van de Voedingswaardereferenties voor de vitaminen B2, B5, B6, B9 en C, die vermoeidheid helpen verminderen.

ERGYCEBE ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem dankzij de vitaminen A, C en D en bevat chroom dat een normale bloedglucosespiegel in stand helpt houden.

ERGYCEBE is verrijkt met zink en vitamine E, die bijdragen tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

 Aanbevolen gebruik:
1 tot 2 capsules per dag.

> Verneem meer over dit product...


ERGYCEBE bestaat in 2 formaten:
Potje met 30 capsules, handig om overal mee te nemen.
Potje met 90 capsules, het voordelig formaat!

ERGYCEBE, een innovatieve formule

  • ERGYCEBE is een exclusieve formule die alle vitaminen uit de B-groep bevat, gecombineerd met 2 mineralen (zink en chroom).
  • Vitaminen B9 en B12 in hun gemethyleerde vorm: direct actieve vorm voor een betere assimilatie.
  • Plantaardige capsule in pullulaan uit tapioca = gegarandeerd zonder allergeen, zonder kleurstof. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.