Onze huid in de zon voeden

Met de zomer voor de deur hebben sommigen nog maar één doel: met de mooist gebruinde huid rondlopen! Opgelet echter: de huid is kwetsbaar en kan door uren blootstelling aan de zon schade oplopen…

Huid en blootstelling aan de zon

In de zon gaat de huid al vlug uitdrogen. Onder invloed van de UVA-straling, die tot diep in de dermis doordringt, wordt het hyaluronzuur beschadigd, een echte spons die het water vasthoudt. Gevolg: de huid droogt uit en er kunnen ongemakken optreden. Meer aan de oppervlakte hebben de vrije radicalen, gegenereerd door de UV-stralen, een effect op de huidbarrière, en onder meer op de membraanlipiden die zij aantasten. Dit leidt tot groter vochtverlies, dus uitdroging van de huid, die vroegtijdig veroudert.

Uw huid van binnenuit voeden

Ja, het is mogelijk om met de voeding voor uw huid te zorgen! Polyonverzadigde omega-3- en omega-6-vetzuren nemen immers deel aan de opbouw van de huidcelmembranen. Jammer genoeg zijn deze essentiële vetzuren steeds minder in onze voeding aanwezig
De integriteit van de huidbarrière herstellen door vetzuren aan te brengen is dus essentieel om uw huid voor te bereiden op de zomerzon, en om een mooie en duurzame bruine kleur te verwachten.

ERGYONAGRE • Omega-6-vetzuren uit planten

ERGYONAGRE bevat "vierge" teunisbloemolie, verkregen uit eerste koude persing en van gecontroleerde kwaliteit, een exclusiviteit van Nutergia.

Teunisbloemolie brengt polyonverzadigde vetzuren aan, met voedende en gunstige eigenschappen, om een mooie en gezonde huid te behouden.


 Aanbevolen gebruik:
2 tot 3 capsules per dag bij de maaltijden.

> Meer weten over dit product...


SYNERBIOL • Omega-6-vetzuren uit planten en omega-3-vetzuren uit de zee


undefined

SYNERBIOL is een exclusieve associatie van visolie en bernagieolie van gecontroleerde kwaliteit. Door de combinatie van olie uit planten en uit de zee worden in een unieke formule omega-3- en omega-6-vetzuren aangebracht, essentiële vetzuren voor de goede werking van het lichaam.
Bernagieolie helpt meer in het bijzonder de schoonheid, soepelheid en elasticiteit van de huid in stand houden door de rijkdom aan omega-6-vetzuren.
 Aanbevolen gebruik:
2 tot 3 capsules per dag

>  Meer weten over dit product...

De kwaliteit van de oliën van Nutergia

Verhitting, raffinage en concentratie van de oliën (chemische procedés) beschadigen de essentiële vetzuren waardoor ze onwerkzaam of zelfs schadelijk worden.

ERGYONAGRE en SYNERBIOL bevatten kwaliteitsvolle "vierge" oliën, verkregen uit eerste koude persing. Zij behouden zo alle gunstige effecten van hun bestanddelen. De toevoeging van vitamine E zorgt voor hun goede bewaring.

De visolie in SYNERBIOL is een EPAX® olie van gecertificeerde, natuurlijke en niet-geraffineerde kwaliteit, afkomstig van wilde vis uit duurzame visvangst.