ERGYFOSFORYL: Geef een boost aan uw intellectuele capaciteiten!

Examens: de aftelling is begonnen!

De examens komen eraan! Studenten treden in een belangrijke periode van het jaar, waar de inspanningen voor concentratie en geheugen toenemen alsook de stress

De hersenen, overbelast, tonen soms tekens van vermoeidheid, vooral als er ook stress en een gebrek aan slaap bij betrokken is: het leerproces en het geheugen kunnen dan aangetast raken.

In deze momenten van « intellectuelle overbelasting », mag  men een gezonde levensstijl niet verwaarlozen: de slaap en de ontspanning, fundamenteel voor het  geheugen en de cognitieve functies, de voeding, essentieel voor de hersenen en om black-outs te vermijden. De behoeften zijn belangrijker, een beetje zoals het deelnemen aan een uithoudingsvermogen  wedstrijd.

De hersenen goed voeden

De hersenen hebben grote behoeften aan nutriënten, voornamelijk in periodes van intense intellectuele activiteit, om het geheugen, het leerproces en de concentratie te ondersteunen.

De neuronale membranen zijn zeer rijk aan vetten, voornamelijk fosfolipiden en oméga-3- vetzuren, in het bijzonder DHA die in grote concentratie aanwezig is in de grijze hersenstof.

Deze « goede vetten » waarborgen de fluïditeit van de neuronale membranen, de uitscheiding van de neurotransmitters en de goede transmissie van de nerveuse signalen van neuron tot neuron.

Naast de vetzuren, hebben de hersenen ook brandstof nodig, namelijk glucose, maar ook vitaminen!

De vitamine B5 is nodig voor de synthese van acetylcholine, betrokken in het leerproces, de concentratie en het geheugen. De vitamine B6, waarvan de concentratie 100 keer hoger is in de hersenen dan in het bloed, draagt bij tot het goed functioneren van het zenuwstelsel. De vitamine E, is een belangrijk antioxidans en een neuroprotector.

ERGYFOSFORYL: Geef een boost aan uw intellectuele capaciteiten!

ERGYFOSFORYL is een synergie van fosfolipiden uit de zee, olie van wilde vis rijk aan omega-3-vetzuren en vitaminen als cofactoren.

Ergyfosforyl bevat:

  •  Omega-3 van de zee, waarvan DHA die de hersenfuncties ondersteund , waaronder de cognitieve functies.
  • Vitamine B5, die de intellectuele prestaties ondersteund, waaronder de concentratie, het leerproces, de redenering en het geheugen. De vitamine B5 neemt deel aan de synthese en het normaal metabolisme van sommige neurotransmitters waaronder acetylcholine.
  • Vitamine B6 die een rol speelt in de vermindering van de moeheid en het goed functioneren van de hersenen.
  • Vitamine E van natuurlijke oorsprong, is een celprotector en neuroprotector tegen oxidatieve stress.

*Het gunstig effect is verkregen voor 250mg DHA per dag.

 Aanbevolen gebruik: 2 tot 4 capsules per dag bij de maaltijd. Eén maand voor de examens in te nemen.

> Meer weten over dit product...

Product pluspunten

  • Voor zijn produktie, vist, ergyfosforyl, de zeerijkdommen niet leeg.
  • Fosfolipiden en vetzuren zijn afkomstig van vis coproductie: een sterk engagement van NUTERGIA voor een duurzame visserijactiviteit.