Om de eindejaarsfeesten goed te verteren

Ganzenlever, zalm, wild met saus, kerststronk, chocolaatjes, alcohol… De overvloedige maaltijden tijdens de eindejaarsperiode halen onze spijsvertering overhoop. Zware maag, opgezette buik, darmhinder… kunnen ons na al dat feestvieren dan ook parten spelen en een bittere nasmaak geven.

U voelt zich moe en futloos, u hebt een zware maag, fletse gelaatskleur en enkele kilootjes te veel… Hebt u misschien wat overdreven?

Geen paniek! NUTERGIA stelt u voor om ERGYZYM en ERGYDIGEST te combineren, die op verschillende niveaus van het verteringsproces inwerken.

ERGYDIGEST • Vergeet een moeilijke vertering

ERGYDIGEST combineert artisjok, rozemarijn en kliskruid, planten die traditioneel gebruikt worden om de vertering te bevorderen.
Rozemarijn en kliskruid dragen bij tot het welzijn van de lever.
ERGYDIGEST
bevat ook rammenas.
Oligo-elementen vullen de formule aan, in het bijzonder zink, dat deelneemt aan het normale metabolisme van de macronutriënten.

  • Aanbevolen om de vertering te bevorderen.

Aanbevolen gebruik:
10 tot 20 ml per dag in 1 glas water (150 ml) in 1 inname na de maaltijd, gedurende 2 weken tot 1 maand indien nodig.

Het advies van een gezondheidsprofessional wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar, in geval van zwangerschap en borstvoeding, alsook voor mensen met hypothyreoïdie of een schildklierbehandeling (rammenas). Niet aanbevolen in geval van galwegobstructie.

> Meer weten over dit product...


ERGYZYM • Exclusief complex van 6 spijsverteringsenzymen

ERGYZYM is een unieke synergie die betaïne met een complex van 6 natuurlijke enzymen combineert:

  • Lipase (breekt de lipiden of vetten af)
  • Protease (breekt de eiwitten af)
  • Amylase (ontbindt de koolhydraten of suikers)
  • Cellulase (ontbindt zetmeel van plantaardige producten)
  • Lactase (breekt lactose of melksuiker af)

Tolerase® G, enzym specifiek ontwikkeld om de vertering van gluten te bevorderen*.

ERGYZYM bevat ook calcium, dat deelneemt aan de normale werking van de verteringsenzymen, en de vitaminen B2 en B3, die bijdragen tot het behoud van gezonde slijmvliezen.

ERGYZYM is beschikbaar als plantaardige maagsapresistente DR Caps® capsule, die de werkzame stoffen tegen maagzuur beschermt. Zo worden de enzymen pas ter hoogte van de darm vrijgesteld, op de plaats waar ze inwerken.

* Tolerase® G is niet bestemd om een glutenvrij dieet te vervangen of om cœliakie te behandelen, maar eerder ter begeleiding van de vertering bij glutengevoelige personen.


Aanbevolen gebruik:
1 capsule bij de 2 hoofdmaaltijden van de dag (of 2 capsules/dag).

De capsule niet openen. De capsule niet openen. Uitsluitend bestemd voor volwassenen. Niet aanbevolen voor zwangere of borstgevende vrouwen. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de bestanddelen.

> Meer weten over dit product...