ERGYPROX • hervind uw verstandhouding

Bij het naderen van de vijftig baart de prostaat veel mannen (en ook hun partner!) zorgen… Toch blijft het meestal een nauwelijks besproken onderwerp, want taboe, binnen het koppel maar ook tijdens de raadpleging bij zorgverleners.

De prostaat, een ziekte?

« Het is de prostaat », heel wat mannen gebruiken deze uitdrukking bij het opduiken van urinaire problemen… En toch is de prostaat geen ziekte! Deze klier, die deel uitmaakt van het mannelijke voortplantingssysteem, bevindt zich onderaan de blaas en omsluit de urethra of plasbuis, het kanaal dat de urine vanuit de blaas naar buiten voert. De prostaat is zo groot als een walnoot en heeft als functie prostaatvocht te produceren dat samen met de zaadcellen het sperma vormt. Toch heeft deze klier geen rechtstreekse invloed op de erectie.

Wanneer de prostaat zich laat voelen…

De prostaat vergroot van nature met de leeftijd. Deze normale evolutie begint doorgaans rond de dertig jaar, maar komt pas echt tot uiting vanaf 45 jaar. Zolang het prostaatvolume niet al te veel toeneemt, zullen mannen niets voelen. Een te erg vergrote prostaat kan echter problemen en plasklachten veroorzaken (omdat de prostaat zich onderaan de blaas bevindt en de plasbuis omsluit). Deze overmatige toename van het prostaatvolume noemen we goedaardige of benigne prostaathypertrofie, die weliswaar geen gevaar voor de gezondheid inhoudt, maar wel degelijk impact heeft op de levenskwaliteit.

De prostaat: enkele cijfers…

In Frankrijk worden jaarlijks 100 000 nieuwe gevallen van urinaire problemen als gevolg van de prostaat vastgesteld.
Benigne prostaathypertrofie (BPH) treft 1 man op 7 tussen 40 en 49 jaar en 1 man op 2 tussen 60 en 69 jaar.

In Frankrijk vertonen ongeveer 2 miljoen mannen BPH, 800 000 nemen dagelijks een behandeling tegen de symptomen van prostaathypertrofie.
Toch zijn veel mannen bang voor de ongewenste effecten van de geneesmiddelen.

* Gegevens afkomstig van persberichten van de 'Association Française d'Urologie', 2010 en 2018

Impact op de levenskwaliteit

De hinder veroorzaakt door de prostaat kan een niet te verwaarlozen impact hebben op de levenskwaliteit van de mannen, maar ook op de relatie binnen het koppel!

Hij kan de slaap niet vatten, zij heeft last van het herhaalde nachtelijke toiletbezoek van haar man… De prostaat heeft weliswaar geen gevolgen voor de erectie, maar kan de libido verstoren door vermoeidheid, stress en zorgen bij de man.

ERGYPROX • Hervind uw verstandhouding

ERGYPROX is een voedingssupplement op basis van planten en plantaardige actieve stoffen, vitaminen en oligo-elementen voor het mannelijk welbevinden.

4 grote actiegebieden

Deze exclusieve formule bevat een synergie van 9 actieve stoffen met elkaar aanvullende effecten:

  • Prostaat: Wilgenroosje of Epilobum parviflorum Schreb. neemt deel aan de goede werking van de prostaat en zink draagt bij tot het behoud van een normale testosteronspiegel in het bloed.
  • Urinaire functies: Zegepalm of Serenoa repens, ook bekend als saw palmetto, Sabal serrulata of Floridapalm, wordt gebruikt voor het behoud van een normale functie van de urinewegen bij mannen vanaf 45 jaar. De plant helpt een maximaal urinedebiet in stand houden. Zegepalm draagt ook bij tot het urinair comfort bij de man.
  • Slaap en libido: Saffraan of Crocus sativus L. wordt gebruikt om de spanning te verminderen en opnieuw beter te slapen. De specerij helpt de libido stimuleren, de erectie verbeteren en de spieren relaxeren.
  • Oxidatieve stress: De vitaminen C en E, zink en selenium, nemen als antioxidanten deel aan de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Wilgenroosje wordt ook gebruikt als bescherming tegen de vrije radicalen, die de cellen en weefsels beschadigen.

Wist u dat ?

  • Unieke synergie van 9 actieve stoffen voor een volledige werking
  • Product vervaardigd in Frankrijk
  • Gegarandeerd zonder hormonen

Waarom en hoe?

ERGYPROX is aanbevolen voor het behoud van de goede werking van de prostaat en de urinewegen, voor een betere slaap en het behoud van de libido.

 2 tot 3 capsules per dag, in 2 innames, tijdens de maaltijden.

 Gedurende minstens 3 maanden innemen.

> Verneem meer over dit product...