Kies voor natuurlijke vitamine D, zonder chemische excipiënten

Vitamine D: meer dan een gezondheidsvitamine

Recente wetenschappelijke gegevens tonen inderdaad aan dat vitamine D vitamine- en hormooneigenschappen combineert en dus heel belangrijk is voor onze gezondheid, en zeker ook die van onze kinderen.

Van zuigeling tot 5 jaar: vitamine D-supplement aanbevolen

Bij zuigelingen en kinderen van 0 tot 5 jaar vervult vitamine D een essentiële rol om de opname van calcium door de darm mogelijk te maken. Calcium is immers essentieel voor de groei en de ontwikkeling van de botten (tussen 0 en 3 jaar verdubbelt de lichaamslengte, de botmassa neemt zelfs met een factor 4 toe!).

De vitamine D-voorraad bij de pasgeborene hangt sterk af van de reserves bij de moeder, bij wie vaak een matig tot ernstig vitamine D-tekort wordt vastgesteld. Daarnaast bevat moedermelk weinig vitamine D.
Tegen deze achtergrond bevelen de Franse gezondheidsautoriteiten een dagelijks vitamine D-supplement aan, overeenkomstig de ministeriële rondzendbrieven van 21 februari 1963 en 6 januari 1971*, mits de door de arts aanbevolen dosissen worden nageleefd.

* Rondzendbrief nr.140 van 6 januari 1971 van het Franse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zekerheid. Act Soc Hebdo 767:17-25.

ERGY D : natuurlijke werkzame bestanddelen

ERGY D bevat natuurlijke vitamine D3. Deze vetoplosbare vitamine wordt ook 'gedragen' door biologische koolzaadolie uit eerste koude persing en wordt tegen oxidatie gevrijwaard door natuurlijke vitamine E (1 druppel = 200 IE).

En dat is het enige wat ze bevat. Een eenvoudige, natuurlijke formule, door iedereen gemakkeijk te gebruiken.

ERGY D :
productfiche

Een eenvoudige, natuurlijke formule : fabricage